Anmeldelser

Nyeste | Udgivelsesår | Karakter

Alle | PC | Playstation 3 | Xbox 360

A B C D E F G H K M N P R S T U V W

VVVVVV

3/10

VVVVVV

Var spil bedre i de gamle dage? Det mener Terry Cavanagh der har udviklet VVVVVV, som er et gammeldags platformsspil.

Mass Effect 2

8/10

Mass Effect 2

Mass Effect 2 er længere og mindre lineært end etteren, men til gengæld er gameplayet forsimplet så ekstremt, at det bl.a. ikke længere kan kaldes et rollespil. Alt i alt virker det mere som en forgænger end en efterfølger til Mass Effect, men er stadig et spil der hører hjemme på hylden hos fans.

Colin McRae DiRT 2

7/10

Colin McRae DiRT 2

DiRT 2 er det første Colin McRae spil efter Colins død i september 2007. Hvis man forestillede sig, at Codemasters derfor ville gøre spillet til en hyldest til ham, og gøre lidt ekstra ud af det, kan man godt berede sig på at blive skuffet. DiRT 2 har ikke de helt store landvindinger i forhold til etteren - men er dog stadig et solidt spil.

Borderlands

5/10

Borderlands

Gearbox Softwares post-apokalyptiske rollespils-shooter har store ambitioner, en unik grafisk stil, fire vidt forskellige spilbare personer, og praler af over 200.000 våben - men ender som en lidt flad fornemmelse, der ikke rigtig rammer nogle af de tilsigtede parter.

Dark Sector

4/10

Dark Sector

Dark Sector til PC har så store tekniske problemer, at selve spillet er underordnet. Selv hvis du er en af de heldige, der kan køre spillet uden problemer, er det ikke acceptabelt at sende den slags på markedet. Hvis problemerne ikke findes på konsoller, kan du roligt lægge et par tal til karakteren der.

Sacred 2: Fallen Angel

6/10

Sacred 2: Fallen Angel

Et hack'n'slash der fylder 12.7 gb, hvad kan gå galt? Jeg har rigeligt med ros til det, men så sandelig endnu mere ris. Lad os starte med at hoppe ned i landet Ancaria, og se hvad der gemmer sig.

Majesty 2

6/10

Majesty 2

Majesty 2 er ved første øjekast blot en grafisk opdatering af sin forgænger. Det grundlæggende gameplay er det samme, de fleste af figurerne, både helte og monstre, er tyvstjålet fra etteren, og selv kortet over landet Ardania ligner sig selv. Men en bedre historie, større baner og flere muligheder gør alligevel Majesty 2 til et ganske underholdende spil.

Uncharted: Drake's Fortune

9/10

Uncharted: Drake's Fortune

Glem alt om virtuelle kæmpebryster og svingende piske, for Nathan Drake giver både Lara Croft og Indiana Jones kamp til stregen. Og det er ikke engang løgn, for Uncharted: Drake's Fortune er et fabelagtigt adventure spil, der blander filmiske sekvenser og et urokkeligt gameplay sammen til et af årets helt store eventyr.

Metal Gear Solid 4: GOTP

9/10

Metal Gear Solid 4: GOTP

Snakes sidste mission er nok det bedste der er sket inde for videospil verden. (Metal Gear Online bliver anmeldt seperat, men det følger med MGS4)

Resistance: Fall of Man

7/10

Resistance: Fall of Man

Er du den heldige ejer af en Playstation 3 og leder efter et godt FPS spil? Et FPS spil der byder på forskellige våben, et god portion online, en god single-player - og ikke mindst en fabelagtig god co-op del i storymode? Så tror jeg at jeg har fundet det rette spil som du går og længes efter, for alt det overnævnte er til at finde i Resistance: Fall of Man.

Brugerlogin

Husk mig

Opret bruger